Alkeemik
7.10 2013, kell 17:23
|
Ka mehed on inimesed ning ka mehed vajavad tähelepanu. PS. Ei tasu olla liialt nõudlik.
|
Alkeemik
7.10 2013, kell 23:25
|
maailmas leidub palju üksikuid naisi, kes kõik on võimelised enamaks kui sina! Ära lase sellel sündida.
|
Alkeemik
13.10 2013, kell 21:28
|
see kõik ja nats enam kehtib ka naiste kohta
|
Alkeemik
25.10 2013, kell 08:32
|
Jutt ühte väravasse. Mis tähendab, et sina püüa ninast veri välja ja kuninganna lihtsalt mõnuleb. Ma arvan ka, et maailmas palju erinevaid naisi ootamas miks peaksin ühe pärast ninast vere välja rabelema ise midagi vastu saamata.
|
Alkeemik
3.05 2017, kell 18:53
|
Minu nimi on Alien Jane. ma olen Texas. see mees mind aidata lahendada minu abielu probleem lõpuks mu ex abikaasa, kes
lahutatud mulle 2yrs tagasi tulla tagasi mulle eile õhtul. oleme söögilaud nüüd. Ma tahan jagada seda rõõmu maailmale.
Tänud lugemise eest ...
võtke see võimas taimsete mees. Ta kasutab looduslikke-maitsetaimed ja teha mõned vähe põletus- ohverdama.
teha head võimas võlu lahendada mingi probleem pere kuitahes väike või suur probleem teil on ees elus.
siin on oppurtunity teile tappa selliseid probleeme läbi oma elu siin .. Saada e-kirja see võimas taimsete-mees
Baba täidab loitse tuua tagasi oma endine armastus.
sa ei pea midagi tegema lihtsalt usuvad ja järgivad tema juhiseid, kuidas teha ... ta teeb imet ja te igavesti õnnelikud.
Võtke nüüd tema .. baba2goody@gmail.com
Ta on ka volitused Heal igasuguseid verehaigused ja iiveldust.
probleemid nagu: -
- Õigekirja tuua tagasi oma endine
- Õigekirja saada abielluda kiire (atraktiivseks vastassoost)
- GoodLuck õigekirja
- Promotion kontoris tööd õigekirja
- Õigekirja Get terveks teha vere haigus.
- Spell võita loto ja loterii
- on tugev paigaldamine (Man võimsusega)
- Et kauakestev Sex oma partner.
Ma luban Dr.Oduduwa et ma eetrisse mu tunnistus maailmale kui mu ex armastus tagasi tulla minu ja kindlasti see toimib
mu abikaasa tuli tagasi minu juurde ja nüüd ma olen väga õnnelik, et jagada avalikkusele mu läbimurre maritally.
see on ainus viis, kuidas näidata talle oma tunnustust.
Baba Oduduwa on vastus teie elu küsimusi.
õnne kallid sõbrad oma vabaduse lõpuks. baba2goody@gmail.com
|
Loanoffer
13.03 2021, kell 22:59
|
International Loans Personal Loans?
Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
with no collateral required
low interest rate as low as 2%
email: abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim
|
Rylee V.
28.01 2023, kell 09:03
|
I want the world to know a great man that is well known as Dr. Zabaza ,he has the perfect solution to relationship issues and marriage problems. The main reason why I went to Dr. Zabaza was for solution on how i can get my husband back because in recent times I have read some testimonies on the internet which some people has written about Dr. Zabaza and I was so pleased and I decided to seek for assistance from him on his Email ( drzabazaspellhome@gmail.com ) Which he did a perfect job by casting a spell on my husband which made him to come back to me and beg for forgiveness. I will no stop publishing his name on the net because of the good work he is doing. I will drop his contact for the usefulness of those that needs his help. His Email is DRZABAZASPELLHOME@GMAIL.COM You can contact him today and get your problem solved.
Call/WhatsApp number: +1 (54  457-0555
https://drogunzabazaspellherbalhome.wordpress.com ..
|