Alkeemik
8.10 2013, kell 09:07
|
|
Alkeemik
8.10 2013, kell 14:49
|
Kui tundub heana siis tee seda! Hästi palju seksi ning kõik suhte ja enesehinnangu probleemid lahenevad nagu nõiaväel?
Kas ikka on nii?
veidi teine arvamus:
http://visioonid.ee/blog/2013/8/12/mis-on-tantra-hendus
|
Alkeemik
8.10 2013, kell 18:57
|
Jumaliku loomise akt on siiski vaid uue elu loomine, mitte niisama lõbutsemine ja nautlemine ja eluenergia raiskamine.
|
Alkeemik
10.10 2013, kell 00:28
|
Oi kui tore on lobada sellisel teemal? Kõik kiidavad, et seks on tore ja tarvilik, reaalelu aga on hoopis midagi muud. Viimased aastad pole mul enam partnerit ega võimalust olnud ja pikka mööda olen õppinud selle puudega toime tulema. Saab küll kõik oma tunded ja tahtmised alla suruda ja sealjuures oma kõigi muude funktsioonedega enam vähem edukalt toime tulla. Mitte mingisuguseid kujutluspilte ei tule ja paarisuhet ei pea üleüldse vajalikuks. Teema lukus, aga kui keegi tahab, võib hukkamõistvaid või noomivaid kommentaare lisada.
M49.
|
Alkeemik
25.10 2013, kell 09:04
|
Lugesin hiljuti järjest palju selle autori artikleid ja pean tunnistama, et need on täis vasturääkivusi ja tegelikult jääb mulje, et tegemist inimesega kes ise ei tea täpselt mida tahab ja on suur eneseimetleja.
|
Alkeemik
5.11 2013, kell 18:26
|
Tubli, Tiina !
Elu ON selline, milliseks me ISE ta elame !
Kes sööb näppudega, kes noa ja kahvliga, kes McD-s, kes oma kodus ema valmistatud päris toitu jnejne.
Kes seksib orgasmi pärast, kes võtab seda teadlikult, kui oma loomulikku võimet "mängida" loovate energiatega.
Sellel teemal võib targutada, kadestada, kiidelda, unistada.....
Aga kindlasti oleksin tahtnud seda kõike teada juba noorena, kasvada ja areneda koos NENDE teadmistega.
Nüüd jääb vaid oma lapsed nende teadmiste juurde suunata.....
...ja olla ise avatud partneri leidmiseks "loomise protsessis" , sest nii mõnedki "pildid" on veel maalida  )
|
Alkeemik
3.05 2017, kell 18:53
|
Minu nimi on Alien Jane. ma olen Texas. see mees mind aidata lahendada minu abielu probleem lõpuks mu ex abikaasa, kes
lahutatud mulle 2yrs tagasi tulla tagasi mulle eile õhtul. oleme söögilaud nüüd. Ma tahan jagada seda rõõmu maailmale.
Tänud lugemise eest ...
võtke see võimas taimsete mees. Ta kasutab looduslikke-maitsetaimed ja teha mõned vähe põletus- ohverdama.
teha head võimas võlu lahendada mingi probleem pere kuitahes väike või suur probleem teil on ees elus.
siin on oppurtunity teile tappa selliseid probleeme läbi oma elu siin .. Saada e-kirja see võimas taimsete-mees
Baba täidab loitse tuua tagasi oma endine armastus.
sa ei pea midagi tegema lihtsalt usuvad ja järgivad tema juhiseid, kuidas teha ... ta teeb imet ja te igavesti õnnelikud.
Võtke nüüd tema .. baba2goody@gmail.com
Ta on ka volitused Heal igasuguseid verehaigused ja iiveldust.
probleemid nagu: -
- Õigekirja tuua tagasi oma endine
- Õigekirja saada abielluda kiire (atraktiivseks vastassoost)
- GoodLuck õigekirja
- Promotion kontoris tööd õigekirja
- Õigekirja Get terveks teha vere haigus.
- Spell võita loto ja loterii
- on tugev paigaldamine (Man võimsusega)
- Et kauakestev Sex oma partner.
Ma luban Dr.Oduduwa et ma eetrisse mu tunnistus maailmale kui mu ex armastus tagasi tulla minu ja kindlasti see toimib
mu abikaasa tuli tagasi minu juurde ja nüüd ma olen väga õnnelik, et jagada avalikkusele mu läbimurre maritally.
see on ainus viis, kuidas näidata talle oma tunnustust.
Baba Oduduwa on vastus teie elu küsimusi.
õnne kallid sõbrad oma vabaduse lõpuks. baba2goody@gmail.com
|
donald00015
27.03 2020, kell 02:45
|
minu tunnistus preester manuka kohta, kuidas ta taastas rahu oma pere juurde, kui mu naine jättis mind ja lapsi oma endise poiss-sõbra juurde, kelle ta kohtas enne, kui me abiellusime ja mu perest ära lõigati, elu ilma temata oli minu jaoks kasutu ja lapsed ma tõesti vajasin teda selja taha ja ma ei taha, et mu lapsed üles kasvaksid ilma ema hooldamiseta, kuid tänage Jumalat, et ta preester manuka kasutas ja taastab koju, kuhu ta kuulub. siin on tema kontakt kõigiga, kes loevad minu tunnistust ja vajavad tema teenust. lovesolutiontemple1@gmail.com whatsapp +393512671600
|