Alkeemik
11.10 2013, kell 11:05
|
|
Alkeemik
11.10 2013, kell 20:29
|
Väga lihtsustatud ja egokeskne käsitlus inimeseks olemises.
Tõesti me vajame oma ellu partnerit, et areneda kuid parim partner on see, kes soovib meiega koos areneda ja seda seni kuni me elame.
Kõik inimesed on samasugused, me vaid näeme neid erinevalt - enda peegeldusest lähtuvalt. See on subjektiivne pilt, mis arenedes võib muutuda oluliselt - samuti, kui muutuvad loomulikul teel meie juuste toon(värvimata), hääl, kõnniasend, kompleksid, harjumused, geenid - midagi neist ei ole muutumatut.
Nii nagu muutuvad mõtted - muutub ka inimene.
Õpi ennast tundma ja näe maailma tervikuna, erinevatelt tasanditelt.
Edu kõigile!
Jan
|
Alkeemik
12.10 2013, kell 12:21
|
Olen täiesti nõus sellega, et parim partner areneb meiega koos, aga ometigi ei saa seda temalt oodata või hoopistükkis nõuda. Egokeskne lähenemine tähendabki ju seda, et tahame oma partnerit muuta v ootame, et tema muutuks. Et küll siis mina ka...jne.
Põhimõtteliselt olen selle lihtsustatud teooriaga täitsa päri, varjundeid saame siia ise juurde lisada, kui tahame. Universumi külgetõmbeseaduse kohaselt asjad nii toimivadki.
Ja need, kes on täiendsuhtesse jõudnud, on oma ego juba suures osas ületanud. Olgem ausad eneste suhtes, kui paljud meist egopõhiselt ei käitu või siis kui paljud meist on valgustunuks saanud?
Jõudu meile kõigile arenemiseks!

|
Alkeemik
13.10 2013, kell 10:07
|
Kui partner on vägivaldne, nii vaimselt kui füüsiliselt, siis mida see peegeldab nö "ohvri" kohta? Kas viimane peaks jääma kokku vägivaldse partneriga ja otsima seda varjatud põhjust endas ja ühel hetkel kaob ka vägivaldsus?
|
Alkeemik
13.10 2013, kell 21:43
|
Tegemist on siin kaassõltuvussuhtega, kus ohver kardab üksi jäämist enam kui füüsilist vägivalda. Tõenäoliselt on siin tegemist õppetunniga sellest vallast...
|
Alkeemik
19.10 2013, kell 01:01
|
See on ikka nii hea küsimus, et mis see õige on. Meestel ilmselt ei valmista nii suuri raskusi ühest suhtest teise, selle õigema juuerde jooksmine. Kust ma proovimata tean, et ta pole see õige?
|
Alkeemik
31.12 2013, kell 14:45
|
enam targemat juttu pole olemas ja nii lühidalt kirja pandu, kui tahta olla õnnelik
|
Alkeemik
31.12 2013, kell 14:51
|
enam targemat juttu pole olemas ja nii lühidalt kirja pandu, kui tahta olla õnnelik
|
Alkeemik
25.03 2014, kell 17:16
|
Häirivalt palju mõttekordust on selles tekstis.
|
Alkeemik
26.05 2014, kell 09:00
|
Nii segane venitamine, et see artikkel on küll naisterahva poolt kirjutatud.
|
Alkeemik
7.09 2014, kell 11:20
|
See artikkel oli minu jaoks täpselt see, mida lugemise hetkel vajasin! Keegi on sõnadesse pannud selle, millest olen mõelnud, mida tunnen...
|
Loanoffer
13.03 2021, kell 22:59
|
International Loans Personal Loans?
Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
with no collateral required
low interest rate as low as 2%
email: abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim
|
Rylee V.
28.01 2023, kell 09:03
|
I want the world to know a great man that is well known as Dr. Zabaza ,he has the perfect solution to relationship issues and marriage problems. The main reason why I went to Dr. Zabaza was for solution on how i can get my husband back because in recent times I have read some testimonies on the internet which some people has written about Dr. Zabaza and I was so pleased and I decided to seek for assistance from him on his Email ( drzabazaspellhome@gmail.com ) Which he did a perfect job by casting a spell on my husband which made him to come back to me and beg for forgiveness. I will no stop publishing his name on the net because of the good work he is doing. I will drop his contact for the usefulness of those that needs his help. His Email is DRZABAZASPELLHOME@GMAIL.COM You can contact him today and get your problem solved.
Call/WhatsApp number: +1 (54  457-0555
https://drogunzabazaspellherbalhome.wordpress.com ..
|