Alkeemik
4.12 2013, kell 10:50
|
Tasub viidata et: Sünkroonsus on mõiste, mida Šveitsi psühholoog Carl G. Jung kasutas viitamaks "ajaliselt
kokkulangevatele akausaalsetele sündmustele," "tähendusrikastele kokkusattumistele," st seaduspärasustele, mida ei saavat seletada põhjuslikkuse abil. /wikipeedia/ ja infot leiab kuhjade viisi ka teistest Jungi psühholoogilistest ja filosoofilistest raamatutest.
Teadlikkust ja valgust soovides , Age Pihlak
|
Alkeemik
4.12 2013, kell 13:30
|
Olen seda meelt ja elu on seda kinnitanud, et kokkusattumust kui sellist ei ole olemas. Samuti ei ole olemas ka juhuseid. Igal asjal on põhjus ja kõik on paika pandud meie enda hinge arengu jaoks.
|
Alkeemik
4.12 2013, kell 16:20
|
Arvasin ka kunagi nii, aga tegelikult on kõik üks suur juhuste rägastik, mida meie inimestena eriti juhtida ei saa. Päikest!
|
Alkeemik
4.12 2013, kell 23:28
|
4.12 2013, kell 13:30 Alkeemik kirjutas: Olen seda meelt ja elu on seda kinnitanud, et kokkusattumust kui sellist ei ole olemas. Samuti ei ole olemas ka juhuseid. Igal asjal on põhjus ja kõik on paika pandud meie enda hinge arengu jaoks. Jagan seda .Olen palju kogenud ja nii ta on .Midagi siin maailmas pole kogemata ega "juhuslikult". Näited on liiga palju .Neid pole mõtet kirja panna.
|