Alkeemik
27.03 2012, kell 11:46
|
Lahedad mõttekillud.
Enda taseme(arengu) kontrolliks saabki jälgida, milliseid olukordi ja inimesi sa oma ellu tõmbad, kui see ei vasta sinu tegelikele ootustele tuleb oma tõekspidamised või eesmärgid ülevaadata.
Piisab tõesti muutustest enda mõttemaailmas, kui kogu su maailm ja inimesed selles "muutuvad". Tegelikult enamus muutustest leiab aset sinus endas ja tulemuseks on teiste inimeste ja universumi "reaktsioon" sinu muutustele, mis on tingitud energia muundumistest - tekivad veidi erinevad reaktsioonid eelnevalt kogetule. Kui muuta "koostisosi" (ükskõik milles) on tulemus teine(erinev) varasemast.
Kui minul on tõmme mingite inimeste-olukordade poole, siis on ka nendel olukordadel ja inimestel tõmme minu poole - alati on vastastikune "tõmme" - kuigi kõik osapooled ei pruugi seda tunnetada. Igas konfliktis peab olema vähemalt kaks osapoolt. Niisiis kui parandada oma "toimimist", on võimalik elada sellist positiivset elu nagu sa soovid, olenemata sellest, mis mujal maailmas toimub. Iga inimese arenguedu on ka kogu maailma arenguedu ja positiivse esile tõusmine.
Edu kõigile!
Jan
|
Alkeemik
27.03 2012, kell 14:06
|
Noh, kui nüüd natuke nokkida, siis artikkel võiks olla sõnastatud pigem "30 asja, mida sa võiksid teha" (kuna tegu on siiski positiivse mõtte maailma propageerimisega) ja mitte alustada igat lauset sõnadega "Ära" ja "Lõpeta". Pigem võiks öelda, et "Alusta täna,...." ja "Oled sa mõelnud hiljuti....." vms. Muidu väga hea artikkel, kõigil on sealt nii mõndagi kõrva taha panna ja proovida käituda antud soovituste järgi. Kindlasti mõjub iga muutus hästi( kui on heade kavatsustega).
Head päeva kõigile 
|
Alkeemik
27.03 2012, kell 21:42
|
Valus tõde
Parim 12. punkt ja vaidleks 24. punktiga - elu pidavat ju lihtne olema - me ise tekitame raskusi ja probleeme selles...
|
Alkeemik
27.03 2012, kell 22:26
|
Tegelikult on ju elu ülimalt nauditav! Vaja on vaid endale selgeks teha, mida ma tegelikult tahan! Nii kerge on oma rahulolematuses süüdistada meest/naist, töökaaslasi või lolle inimesi. Alati on ju teised süüdi selles, kui ma ise äpu olen!!! Halb olla saab olla ainult siis, kui ollakse „KADE“! Kade mehe/naise peale, et tal läheb tööl/koolis/sõpradega hästi või et, paarilisel on veel kuskil mõni silmarõõm ja minule ei pühendata piisavalt aega või siis kade naabrite peale nende uhkema auto ja kallima koera peale… Tegelikult see, et sinul neid samu hetki, võimalusi ja asju ei ole, on AINULT SINU ENDA SÜÜ! Valus on vaadata, kuidas enamus inimesi elab oma elu ära nii, et kolmveerand sellest vaeveldakse stressi käes. Kui vähemalt pooled meist julgeks elada nii, nagu meile endile meeldib oleks ka teisel poolel oluliselt parem olla! KUI MIDAGI TAHAD SIIS NÄE SELLE NIMEL VAEVA – JA NAUDI TULEMUST!!!
NB! Minu mõtteid ei saa siduda nende inimeste tunnetega, kes on valusalt mõne oma lähedase kaotanud! Sellisel juhul olen mõtetes toeks!
Kõigile ilusat kevadet soovides!
|
Alkeemik
28.03 2012, kell 09:48
|
See "2ra-tamine" on t6esti sobimatu. Iga v2hegi psyhh. kursis olev inimene teab, et selle algusega ei muuda inimest t6husaimal viisil.
|
Alkeemik
3.04 2012, kell 10:41
|
Algul häiris ka mind see "ära", kuid tegelikult iga lõigu lõpp oli see positiivne asi, millele tegelikult keskenduda ja see jättis tervikuna hea ning kerge mulje ja mina olen küll nõus iga punktiga.
|
Alkeemik
3.04 2012, kell 15:48
|
Ei meeldinud. See oli liiga naisteka stiilis, sest pidevalt korrutati mingeid suhteteemasid. Iga arenenum indiviid teab kõiki neid asju niigi ja "rohelistele" pole võimalik neid elutõdesid suure pakina esitada.
|
Alkeemik
11.04 2012, kell 02:27
|
Meie jõud on seal kus on teadvus. Ja nagu keegi ütleb "ära tee seda", siis on teadvus kohe koos jõuga tegevuse juures, mida "ära tee". Keskendumine sobivale suurendab sobivat. Nii et muidu hea asi, aga negatiivseid käsklusi täis. Siit oleks nüüd hea edasiminna. Taibata mida teadvus selle "ärateega" enda ja teistele teeb  See äratee teema tuleks muuta tegemiseks. Ehk siis teen seda teist ja kolmandat. Keelud ei lõpeta keelatavat. Pigem suurendavad.
Ole tänulik, muretu, Keskendu sobivale. Väärtusta teisi ja iseennast. Tee seda, mis pakub rõõmu ja ole rahul kvaliteediga "on nagu on". Ole kaastundlik ja andestav. Ole avatud suhtele jne ,jne 
|
Alkeemik
14.04 2012, kell 11:07
|
lugupeetud anni amor - tagaplaanil!
|
Alkeemik
25.04 2012, kell 15:23
|
See, mida esimene kommentaator ütles + mõte on siiras, aga nii vigaselt toimetatud kirjatükki on kohe natuke paha lugeda juba seetõttu. Võib-olla antud toimetaja ei püüdlegi professionaalsusele - sellisel juhul andestan...
Päikest!
|
Alkeemik
8.06 2012, kell 12:53
|
Võib-olla on kirjavigadest siiski tähtsam mõte 
|
Alkeemik
12.07 2012, kell 12:28
|
"Armu siis, kui sa oled selleks valmis, mitte siis kui sa oled üksildane."
WTF, te saate oma armumist kontrollida?
|
Alkeemik
20.11 2012, kell 23:18
|
tehke mis te teete aga peaasi, et endale kätt külge ei pane! muidu jääte kuhugi igavikepikkusteks aegadeks limbusse kinni, no on alles kole väljavaade ju!
|
Alkeemik
8.01 2013, kell 14:43
|
|
Alkeemik
26.01 2013, kell 09:04
|
aitäh.
|
Alkeemik
31.01 2013, kell 20:16
|
|
Alkeemik
10.04 2013, kell 17:48
|
|
Alkeemik
26.06 2013, kell 10:13
|
IKKA EDASI,IKKA EDASI -
|
Alkeemik
1.07 2013, kell 01:12
|
Targad tähelepanekud ja kõik võetud elust enesest, kõik on otsast lõpuni õige, aga ikka teeme vigu nagu oleksime eile sündinud, see on meie inimeste loomuses juba sünnist saati sees ja et seda muuta...igaüks seda ei suuda ,sest nendel puudub oskus enda eest seista ja võidelda
|
Alkeemik
1.07 2013, kell 19:42
|
|
Alkeemik
1.07 2013, kell 21:52
|
mina isiklikult vaidleks siit enamuste punktide vastu.
|
Alkeemik
4.07 2013, kell 18:02
|
1.07 2013, kell 01:12 Alkeemik kirjutas: Targad tähelepanekud ja kõik võetud elust enesest, kõik on otsast lõpuni õige, aga ikka teeme vigu nagu oleksime eile sündinud, see on meie inimeste loomuses juba sünnist saati sees ja et seda muuta...igaüks seda ei suuda ,sest nendel puudub oskus enda eest seista ja võidelda vigadest me ju õpimegi,paremuse poole.. 
|
Alkeemik
4.07 2013, kell 20:07
|
nooh, olen kõike laitmatult teinud ja mitte kellegi pärast, heaks, vaid et endal on selline tunne, et nii on õige.
peamiselt teen kõike selleks, et mitte kunagi enam sündida siia planeedile tagasi, siia Universumi perifeeriasse. selleks olen no ikka tõsiselt ka ette võtnud, st mul on parem päev kui teen nii, nagu hing kutsub ja aamen.
*niipalju, kui ennast mälena, olen alati seda rida ajanud. elu on aga olnud rämedalt ebaõiglane ikkagi. uskumatu. ma isegi olen mõelnud, et kas on mõtet sellst kirjutada...? keegi nagu niigi ei usu. minuga on tohutult juhtunud, rida tõsisjuhtumeid, mis ei allu selgele loogikale. mina ütleksin selle kohta: ole aus, ole ise, käitu alati vastavalt oma südamele, siisi pääsed ka võimatust kurjast. üks neist on kahtlemata ka hullumine.
ok.
|
Alkeemik
8.07 2013, kell 20:44
|
Julgust Kõigile
|
Alkeemik
13.07 2013, kell 13:33
|
Ütleks kokkuvõtvalt,et inimesel peavad kõigepealt tugevad närvid ja terve mõtlemine olema ,et selle kõige järgi elada. Edu ja heade soovide täitumist kõigile. 
|