Alkeemik
8.05 2014, kell 16:33
|
Aitäh Tuuli, et jagad oma mõtteid. Juba esimesest osast sain aru, et käin sinua täpselt sama teed  Ja nii hea on teada, et ma ei ole sellel teel üks (heas mõttes), et ka teised on avastamise võluteel. Oh kui sa teaksid kui palju indu ja äratundmist sinu lood annavad, kui tänuväärt on mõtted mida jagad. Suur aitäh sulle ja pikk pai 
|
Alkeemik
8.05 2014, kell 18:34
|
8.05 2014, kell 16:33 Alkeemik kirjutas: Aitäh Tuuli, et jagad oma mõtteid. Juba esimesest osast sain aru, et käin sinua täpselt sama teed Ja nii hea on teada, et ma ei ole sellel teel üks (heas mõttes), et ka teised on avastamise võluteel. Oh kui sa teaksid kui palju indu ja äratundmist sinu lood annavad, kui tänuväärt on mõtted mida jagad. Suur aitäh sulle ja pikk pai Sa ei kujuta ette kui palju su sõnum mulle tähendab! SUUR AITÄH! SOOVIKSIN LÄHEMALT SUHELDA! Palun leia mind fbgist nime alt "Usu et kõik on võimalik"ning kirjuta mulle, et rohkem vestelda avastamise teemadel! 
|
Alkeemik
10.05 2014, kell 00:26
|
Tõesti suurepärane lugemine! Ja kirjutamisoskus teeb mind kadedusest roheliseks ( ikka HEAS mõttes). AITÄH, Tuuli!!!!
|
Alkeemik
10.05 2014, kell 20:22
|
10.05 2014, kell 00:26 Alkeemik kirjutas: Tõesti suurepärane lugemine! Ja kirjutamisoskus teeb mind kadedusest roheliseks ( ikka HEAS mõttes). AITÄH, Tuuli!!!! MA OLEN NII TÄNULIK- SA EI KUJUTA ETTE KUI PALJU SEE MULLE TÄHENDAB. HÄID SÕNU KUULEB VÄHE, ISEGI KUI INIMESED MÕTLEVAD EI ÜTLE NEID VÄLJA 
|
Alkeemik
17.05 2014, kell 12:34
|
Leidsin siit paar niisugust universaalset tõdemust, mille poole olen ise ikka väga-väga kaua liikunud. Ja nüüd olid nad siin lihtsalt ja ilusasti kirjas. Aitäh! Tõeline kergendus.
|
Alkeemik
4.06 2014, kell 18:25
|
17.05 2014, kell 12:34 Alkeemik kirjutas: Leidsin siit paar niisugust universaalset tõdemust, mille poole olen ise ikka väga-väga kaua liikunud. Ja nüüd olid nad siin lihtsalt ja ilusasti kirjas. Aitäh! Tõeline kergendus. Niii tore  
|
Alkeemik
28.09 2018, kell 16:42
|
Laen ja kiire investeering Vabandage meile ebamugavuste pärast, kuid tundsime ennast hästi, võib teile rääkida juba tegelikest vajadustest Tere, Monsters / Madams; Eesti, Soome Läti vene, sloveeni, prantsuse, Belgia, Kanada, Portugali, Itaalia, Šveitsi, Taani ja mõni muu riik; me oleme BA firma, kes otsib tõsiseid partnereid. Me soovime teha koostööd kasumlike projektijuhtudega, kellega me projektide rahastamiseks läbipaistvalt töötavad. Samuti anname laenu 5000 kuni 50 000 000 € või $ kõigile isikutele, kes suudavad kinni pidada tingimusi ja suuta tagasi maksta intressimääraga 3% aastas. Kui teil on projekti või mõnel muul põhjusel raha vaja, võtke meiega ühendust lisateabe saamiseks, tõsised ja ausad isikud .
Lisateabe saamiseks kirjutage otse meie kontorisse
Siin on meie e-post: e-post: fernadagonsalo33@gmail.com
NB! Oleme teie käsutuses 24 tundi ööpäevas ja ärge kartke oma vajadusi ja küsimusi esitada.
|