*põrgus on enesearmastus keelatud. põrgus pead teenimam ´bossi´. ´bossiks´on tituleeritud mees. kuid küsimus tekib: milline on mees? kas piisab vaid häälemurdest ja jalgevahel rippuvast keha liikmest? või on selleks eelkõige vaja, et ka selle mehe enesearmastus?
*laitmatu naisolend teenib meest ehk pühendab kogu oma energia tema heaks, temaga saadud laste heaks (issand kui kohutav valus on sünnitamine!!!). KOGU energia ja enesearmastus kustub kellegi teise/teiste heaks. ja siis tuleb keegi rääkima, et aga sina ise...? mis sa ise oled?
-andja. on vastus. kõik. nii on elatud sajandeid ja mitte keegi pole
sositanudki, et see on teisejärguline kui mitte totaalselt vale, enese
amrastuse vastu.
*kelles on tuld, nede tehtud toit on ka maitsev ja ka toitev. minu tehtud toit on alati mega maitsev. mis muide, üllatab mind ikka alati.
*pii-de-valt TARGUTATAKSE igalpool telkus, et elu on lühike...
siis läheb ÄKKI lühikeseks jahh, kui ükskord oled vana naine, kortsus ja väsinud, siis polegi nagu viitsimist suurt aduda, mis tuli, mis õli... nalja teete ve?!
*hakake kohe endaga tegelema. ma pidin. nüüd juba hakkab koitma, et se on ainus lahendus sellest põrgust jäädavalt kaduda, peale füüsilist surma muidugi. ei teki mingeid ahel-reikarnatsioone, taassünde. vaja mul väga...
*mõni psihh võib väärtustada näiteks piinamist ja vägistamist, enne
mesimagusat mängides...
*inimene kes pole vastavates kasvatuslikes väärtustes kasvatataud, teebki vigu. vahel liigagi ränku. ja mõni lähebki tõega sassi.
sestap: enne kasvata end. uuri järgi, mis on hea kasvatus ja mis meeldib sulle meeldivatele/sinu keskonnale. inimesed on aga ju kõik üks, kuigi räägitakse mingist: me oleme kõik nii erinevad...
*enesekontroll on igaljuhul ainus mis hoiab sind liinil. kuid enesekontrolliks võib nimetada ka maniakaalset enesehävituslikku, kellegi heaks/rõõmuks rabamist. töö-töö-töö... ja ise jäädki viimaseks, hapu piimaseks...?
*niis. ennekõike ise. ära kuluta oma energiat, mille iganes illusoorse, seni täna juba pea et elueesmärgiks peetava peale: mehe nimel kõigeks valmis
ja siis viskab ta ära ja läheb teise juurde... allooo? ja mis siis teeb see inimene oma elu eesmäärga nüüd