Alkeemik
11.04 2014, kell 12:25
|
Ma ei ole sellega nõus. Olen ise olnud kogu elu aitaja, kaastundlik jne. Vastutasuks olen saanud südamevalu, pidevalt magamata ööd ja mentaalsed põdemise läbi tekkinud füüsilised haigused!!! Arst käskis muuta elustiili ja olles jah, kaastundlik, kui mõõdukalt, aidata teisi, kuid mõõdukalt . Kui hakkasin väärtustama ennast ja oma vajadusi, olen saanud olla õnnelik, tervis on hakanud paranema (mda veel saab parandada ) ja üleüldse, tean elus esimest korda, mis on ÕNN!! Ja mis on peamine, ka teised on hakanud mind tõeliselt armastama, mitte armastama minu lähedust. sest saavad mind kasutada prügikastina, vaid minu vajadusi aktsepteerides hindama head minus ja andestama minu eksimusi.
|
Alkeemik
12.04 2014, kell 13:45
|
Eelmisele kommentaarile. Altruistlik, masohhistlik, ennast salgav eluviis ei too kindlasti head. Eelkõike tulebki õppida ennast armastama, siis saame ka teistele armastust anda, ja kindlasti mitte mõttega vastu saada, vastu saad niikuinii, miskil võimalikul teisel moel, aga kindlasti sinu headus tuleb sulle tagasi, jah eelkõige ikka ennast ja oma keha - enda hinge kodu tuleks austada ja armastada, ikka endast tuleb alustada  Armastust Teile!
|