Alkeemik
21.04 2014, kell 12:12
|
|
Alkeemik
21.04 2014, kell 13:36
|
Vauuu.. see on just kui artikkel mulle kes ma seisan selle tee alguses. Ja oi kui raske on mugavus tsoonist välja astuda. Hirm on nii suur selle tühjuse eest mis mul tuleb läbi käia. Kuid ma olen vastu võtnud otsuse oma hirmule silma vaadata ja õppid usaldama ennast ja elu..
Edu Sulle Tuuli sinu teel. Jään põnevusga järgmist artiklit ootama 
|
Alkeemik
21.04 2014, kell 14:43
|
Mul on hea meel, et oled selle otsuse teinud ning tulnud minuga sellele teele! Palju jaksu ning jõudu! Kui tunned, et jaks saab otsa siis olen olemas ja võid kontakti võtta minuga Faceboogi teel lehel "Usu, et kõik on võimalik"
|
Alkeemik
23.04 2014, kell 19:46
|
Lihtsalt Suur Aitäh Tuulile!
|
Alkeemik
28.04 2014, kell 17:58
|
Ma olin sellest artiklist rabatud, sest see andis niipaljudele küsimustele vastused. Minagi olen astunud uuele teele ja kogen hetkel "iseseisvusperioodi". Mindgi hirmutab teadmatus, aga ma lähen edasi vaatamata tagasi ja tundmata kahetsust. Minulgi on tekkinud hetki, kus inimesed minu ümber on hakanud rääkima teist keelt ja nüüd saan ma aru, et see tuleb minu arengust. Mind on hakanud ärritama inimeste pealiskaudsus ja tahaksin olla ainult nende inimeste keskel, kes on minu sarnased ja mõtlevad nii nagu mina. Aitäh selle loo eest ja aitäh selguse eest, mis ma sellest leidsin!
|
Alkeemik
9.09 2014, kell 14:15
|
Olin ummikus oma eluga ja kogen hetkel iseseisvusperioodi. On olnud tagasi lööke, kuid siiski otsustasin edasi minna. Väga hea oli seda siin lugeda!
|