Alkeemik
20.03 2012, kell 09:00
|
|
Alkeemik
11.05 2012, kell 08:35
|
Järjekordne asjalik lugu !
|
Alkeemik
16.05 2012, kell 10:47
|
Aitäh loo eest! Väärt lugu vääriks ka korrektset õigekirja, leidke, palun, keeletoimetaja!
|
Alkeemik
16.05 2012, kell 23:23
|
Kahju jah, et grammatika tõlketöö kõrval tagaplaanile on jäänud. Suured tänud sellegipoolest!
|
Alkeemik
24.05 2013, kell 07:51
|
Hea lugu, uskumatu on muidugi see, et kolmest esimesest kommentaarist kaks esimese asjana kiruvad õigekirja. Uskumatud õelad Eestlased!! kahju teist.
|
Alkeemik
18.06 2013, kell 01:30
|
Minu arust väga tühi kirjatükk. Juhtumisi on tegemist üliandeka mehega, kes oskaski sõna otseses mõttes "s*-st saia teha". Soovitada üldsusele, et ongi ok asjad pooleli jätta, sest ükskord kunagi sa seda ehk ei kahetse, on väga veider. Enamik inimesi, mina ja teie kaasaarvatud, oleme täiesti keskmised ja me ei saa endale lubada selliseid ämbreid, nagu Steve. Üks selline totaalne möödapanek ja keskpärase inimese elu on ummikus ning ta ei pruugigi enam kunagi sellest taastuda, sest me ei oska ennast niimoodi ümber kalibreerida, nagu Steve Jobs seda oskab. Ärme laseme ennast eksitada "american dreamil", et anyone from anywhere can make it if they really want it. Enamik meist peab ikka väga teadlikult oma otsuseid tegema, et natukene Steve'i laadset edu genereerida.
|
Alkeemik
18.06 2013, kell 22:00
|
|
Alkeemik
7.08 2013, kell 22:34
|
Ok vastuseks kommentaarile,kas tõesti kunagi ei ole elus viltu läinud ka tavainimese pisikestes asjades ja hiljem on selgunud,et sellest jamast tõusis ka tulu?mõelge natuke oma elule tagant järgi!juba praegu,ei pea kardinaalseid otsuseid vastu võtma,lihtsalt minu meelest veelkord tõestus,et iga halb asi on millekski hea,kas ka see ei olnud mitte selle artilki mõte?
|