Alkeemik
4.12 2013, kell 23:23
|
Hea tõde raske kuulda .
Porkärbseid ikka väga palju.
Hoidkem rohkem lillede poole
Päikest
|
Alkeemik
5.12 2013, kell 13:46
|
etenduse süzee näitab, et vahel ei leitagi lahendusi, isegi kui need on olemas või võiksid teistsuguse vaatenurga puhul olemas olla. Tegelikus elus on sellised ekstreemsed juhtumid õnneks vähemuses, ja see on argument elu üle rõõmustada, teades küll, et on olemas pahupool, kuid seda mitte liialt toites.
|
Alkeemik
5.12 2013, kell 13:54
|
Andrus Kivirähk ütles mõned aastad tagasi kuldsed sõnad - Kui raadiot ei kuula ja lehti ei loe, siis ei tundugi elu nii hull. Ja täpselt nii on. Padunegatiivsuse uksest ja aknast sisestamine muudab lihtsalt inimest samuti negatiivsemaks, olen selle ise läbi elanud. Aga siis loobusin peavoolumeediast ning >Päike särab jälle endises hiilguses  Headust Teile südameisse!
|
Alkeemik
7.12 2013, kell 20:37
|
Olen täiesti nõus Charlie Chapliniga, kes ütles: "Kui ma hakkasin ennast armastama, hakkasin põgenema kõige eest, mis ei olnud mulle hea: toidud, inimesed, asjad, olukorrad ja kõik muu, mis kiskus mind iseendast eemale. Alguses ma nimetasin seda "terveks egoismiks" – täna ma tean: see ongi ENESEARMASTUS." . Kunagi ma mainisin ühes seltskonnas, et mulle meeldib olla erak. Seesama "vaimne" seltskond oli väga üllatunud ja seostas eraklikkust koopas elamisega. Varsti sain aru et nende jaoks oli seesama "vaba mesilase lend" midagi nii ebameeldivat, et see tuli igal kümnel juhul porri tallata. Mis ta kurask lendab, kõik ju sumisevad internetis ja Facebookides. Nii et ei ole midagi uut siin päikese all. Ka "vaimsed nii vaimsed" ei suuda olla meediakärast erakud. Võite selles kindlad olla, kui panete tähele, kes liuglevad kommentaariumides ja foorumites ning ahnelt loevad, kes mida kirjutavad. Mis puudutab Chaplinit, siis tema fenomen seisnes... teiste naerutamises. Naer tervendab. Naer aga paljudele ei meeldi. Selle vastu on porikärbsed. Sum-sum-sum... 
|
hillar
9.12 2013, kell 00:52
|
5.12 2013, kell 13:54 Alkeemik kirjutas: Andrus Kivirähk ütles mõned aastad tagasi kuldsed sõnad - Kui raadiot ei kuula ja lehti ei loe, siis ei tundugi elu nii hull. Ja täpselt nii on. Padunegatiivsuse uksest ja aknast sisestamine muudab lihtsalt inimest samuti negatiivsemaks, olen selle ise läbi elanud. Aga siis loobusin peavoolumeediast ning >Päike särab jälle endises hiilguses  Headust Teile südameisse! Olengi muutnud ennast telekas ja ajaleht prügikasti Mobla ka puhkab nädala vahetustel Ja ongi hea tegutseda.Üleni positiivne olla .Pole paha ju Päikest
|