Alkeemik
22.02 2013, kell 08:36
|
Tänud!
Huvitav lugemine.
Üksildus on praegusel kiirel ajal inimkonnale ellujäämiseks hädavajalik - et toimuks Inimese areng (Tee Iseendani).
Nii kaua, kui mäletan on üksindus ja üksildus olnud mu alatised "kaaslased" - tunne et see maailm on võõras ja mitte see, kus ma pärit olen.
Vähem üksi tundsin ennast siis, kui läksingi inimestest eemale - loodusesse ja tundsin ennast looduse osana. Nii et vajalik õppida tundma ennast ja tunnetama, kes me tegelikult oleme.
Inimeste seas võib olla palju raskem ennast leida, kui sa oled täielikult kadunud.
Tegeledes viimased aastad jooga ja muude praktikatega ja tunnetades oma osalust Universumiga - on tunne et olen osa igast asjast siin maailmas ja igast inimesest. Üksindust ega eraldatust pole olemas -see on vaid illusioon, mis kaitseb-hoiab meid reaalsuse eest.
Edu kõigile!
Jan
|
Alkeemik
22.02 2013, kell 08:42
|
See, miks kõik nii toimub nagu hetkel toimub (eraldatuse kasv) on Meile vajalik - et jõuda iseendani. See on inimkonnale Äratav ja suunab meid õigele (meile omasele) teele.
Ainult vaba inimene on võimeline andma vabadust ka teistele ja tegema koostööd ning panustama Tingimusteta.
Me elame, et anda.
Kes annab, sellele antakse.
Edu!
Jan
|
Alkeemik
16.04 2013, kell 09:31
|
Üksindusega tuleb ka ettevaatlik olla, kui elad üksi, ei suhtle oma perega, sugulastega, sõpru on vähe või ei ole kedagi, keda sa usaldada saad. Elad aastaid sisse poole ja siis tuleb töö kaotus, väga lähedase pereliikme kaotus ja võid kaotada reaalsuse ja hakata elama oma välja mõeldud maailmas, ühesõnaga minna hulluks,küsige abi õigel ajal ja hoolige oma lähedastest, muidu võib juba olla hilja...
|