Alkeemik
22.08 2012, kell 17:34
|
Nümfist hull, kes ajab kõige jubedama illiga judinad naha alla. Kaarega käin mööda.
|
Alkeemik
22.08 2012, kell 20:51
|
 ...tasub lugeda !
|
Alkeemik
27.08 2012, kell 18:50
|
Nõid Thule Lee´l on endal rasked probleemid. Suhtuge rahulikult.
|
Alkeemik
29.11 2012, kell 14:06
|
Minu arvates pole õnnelikuks eluks need 4 aspekti kohustuslikud: erinevused ongi need,mis meid võluvad ja ligi tõmbavad ja seks pole tingimata kõige olulisem. Aga lugeda võib,et saada teada teiste arvamusi elust,iga inimene kuulab siiski oma sisehäält,mitte pealesurutud arvamust.
|
Alkeemik
11.05 2013, kell 12:30
|
Hallo, need 4 Aspekti pole kohustuslikud.Thule Lee soovitab vaid neid jälgida. Ega ta valesti soovita.Ma olen ise 15 aastat abielus ja jagan köikki neid Thule Lee mötteid. Täitsa öige köik ja ma ütlen löpetuseks von Immanuel Kant:"Sapere Aude!"
|
Alkeemik
12.05 2013, kell 15:19
|
Artiklis on vaid kellegi teise arvamused - vaja on isiklik sügavam teadmine-kogemus - teadlikkus endast. Tunnetuse läbi "näed", mis on vajalik ja mis mitte. See kõik sinus endas.
Meist endist algab kõik - ka Maailm.
Edu enda tundma õppimises!
Jan
|
Alkeemik
14.05 2013, kell 21:49
|
üldistavas võtmes jutt aga pisikesi tõsiasju täis...samas reaalsuses võib juhtuda, et neljast pakutud aspektist mõni on eriliselt hea ühe isikuga ja mõni hoopis teisega...ja siis juhtubki et ma leian ennast olukorras kus ma ei oska valida
|
Alkeemik
15.05 2013, kell 17:40
|
Tantra on muidugi huvitav teema. Aga, kui juba linduda ja loomadega räägitakse, siis kisub asi Anastasiia- vaimuliseks ära ja see on jama. Minu arvamus.
|
Alkeemik
15.05 2013, kell 23:28
|
|
Alkeemik
30.05 2013, kell 14:30
|
Pla pla...läänemaailm ja läänemaailm, seks müüb IGAL POOl maailmas, vahet pole kas Ameerikas, Euroopas või Aasias. Ehk räägin praegu veidike teemaväliselt, aga see läänemaailma mahategemine on natukene totter, jah, kõik need mantrad ja tantrad ja igasugused joogad ja erilised tundeteadused on küll tulnud Idamaadest, aga millegipärast ei ela inimesed ikka seal vastavalt nendele, kes ei teaks Tais olevast prositutsioonist, Hiinas tapetavatest vastsündinud tüdruklastest, ei ole Hiinas isegi võõrad väga ekstreemsed iluvõtted, isegi tänu sellele et olla liiga lühike ei saa tööle, ja tullakse rääkima et läänemaailm on paha, my ass on. Ma ütleks, et siin on inimestel valikuvõimalus, ise oma elu suunata. Indias just ei filosofeerita selle üle, kui hea või paha see on, kui 13 aastane tüdruk abiellub sunniviisiliselt 70 aastase vanapapiga. Aga kui nüüd artiklist ka rääkida, siis usun, et ei saa üldse tundeasju üks üheselt rääkida ja üldistada, üks inimeneb vajab ühte, teine jälle teist, eks kindlasti sobivusel mängib rolli see, et üksteise vahel peab harmoonia leidma, elupõhimõtted võiksid ka sobida.
|
Alkeemik
9.10 2013, kell 18:31
|
..ja valgus saab olema...
|
Alkeemik
19.12 2013, kell 10:51
|
Usun, et Thule Lee 4 põhimõtet paarisuhtest on õiged. Tajumine, avatus, hoolimine ja loovus aitavad elada suhtes õigel arengu tasandil. Ka põhjamaades. Rohkem julgust ja spontaansust ning teineteise tunnetust. Soovimine ja siiras jagamine on tõesti väga vajalik paarisuhte arengul!
|
Alkeemik
3.05 2017, kell 19:01
|
Tere kallid lugejad tänu lugemiseks selles awesome reaalses elus tunnistust siin ...
minu nimi on Maris, Rootsi, Mu abikaasa lahutasid mind viimase 2yrs, tõttas ta teise naise,
Ma nutsin, sest ma armastan oma meest nii palju ja meil on laps tüdruk 9years vana. Jagan oma südame valu sõbrale Mickie,
ta tutvustas mulle võimas Baba alates troopika afrikan rahvaste, kes on must imevägi, et kustutada kõik kurja õigekirja hõlmates ja
hävitada mu perekonnaseis saatust. Mu abikaasa oli all paha õigekirja teisest naine, mis põhjustavad minu abikaasa abielulahutuse mind.
Mu abikaasa tuli tagasi mulle just eile nutt, et ta on kahju lahutuse mind, ta kahetses ja ütles, et ta ei olnud oma õigust meeli.
see on tõsi mu abikaasa oli all paha õigekirja teisest naine, sest ta väita, et mu abikaasa dateeritud teda enne abiellumist mulle. baba2goody@gmail.com
mind aidata lahendada minu abielu probleem. täna HA õhtusöök kuupäeva minu abikaasa. Ma olen väga õnnelik.
kui teil on sarnased probleemid abielus ärge võtke seda meest abi ja sa liiga hea meelega lõpuks.
Baba ka lahendada probleeme, nagu need allpool; -
- Tooge tagasi ex armastus õigekirja
- lõpetada petmine ja Stopp Lamades suhe
- saada tagasi usalduse oma suhe
- soovite sünnitada oma last
- Stop Abielulahutus / Seperation Õigekirja.
- Pay-tagasi Õigekirja?
- GOOG-õnne õigekirja.
- õigekirja saada promtion tööl kontoris.
- kontrollimine edu Õigekirja.
Võtke nüüd tema .. baba2goody@gmail.com
..information on power..copy ja edasi. võite lihtsalt salvestada abielu.
|