Alkeemik
21.05 2014, kell 00:09
|
Tahaks teada, kas on olemas mingeid loitse või nõidusi, mis paneksid mehe peale välja kolimist tagasiteed unustama? Tahaks, et tema jaoks läheks tee vaid ühes suunas, minu juurest eemale ning et see tee kiiresti rohtuks tema jaoks. Põhjusi küsima hakata siin pole mõtet, iga vähegi mõtlev inimene suudab ise kiiresti üksplussüks tehte ära teha.
|
Alkeemik
3.06 2014, kell 12:55
|
Minul on täpselt sama küsimus. 
|
Alkeemik
3.06 2014, kell 13:23
|
Minul oli nii aastapäevad tagasi taoline olukord kus olin kohutavas olukorras ning väljapääsu ei näinud. Siis sain päris mitu head nõuannet ja usun et need töötasid sest praeguseks on ta minu elust väljas ja eemaldub aina rohkem ja rohkem. 1. Kirjuta valgele paberile, oranzi pliiatsiga selle mehe täisnimi ja sünniaeg. Murra paber kokku ning aseta väiksesse kaussi. Lase peale külm vesi ning aseta sügavkülma. Ja las ta seal olla. Külmutab ta sinu elust välja. See võtab aega, kuid see toimis minu jaoks. Paari kuuga peaksid nägema et asjad hakkavad liikuma selles suunas. 2. 5 küünalt: roheline, kollane, sinine, valge ja must. Mul võttis aega et neid värve leida, eriti musta, kuid ära anna alla. Täiskuu ööl pane need põlema ning kutsu appi esivanemaid ja kõiki valguse olendeid. Räägi kellest ja miks sa soovid lahti saada. Täna! Ning kui ära puhud vaata küünla tossu ja kujuta ette kuidas sinu teine pool kaugustesse hajub. Ma harrastasin seda mitmel korral, nutsin, rääkisin et ma enam tõesti ei suuda seda kannatada. Ühel ööl ärkasin üles selle peale et keegi nii sügavalt ohkab suures toas. Ma teadsin et see on mu vanaisa! Ja tundsin et keegi on mu palveid kuulnud ja appi tulnud. Proovi kindlasti! Kuid tea! Kõik võtab aega...
|
Alkeemik
1.06 2015, kell 09:33
|
Eelmisest postitusest juba aasta möödas aga ehk vastad. See esimene variant - kui kaua see paber seal sügavkülmas peaks olema. Põhimõtteliselt peaks vist kogu eluks!?
|
redit
22.11 2015, kell 02:05
|
Kui oled aus ja tõsine inimene, et sa naudid minu pakkumisi. See ütles, ma teile teatada, et ma annan laene alates 1000 kuni 2.500.000euro, seega palun öelge mulle, kui palju sa tahad laenata ja mitu aastat sa tahad teha laenu. südamlikult E-post: lan.leankredit001@gmail.com
|
redit
|
Kui oled aus ja tõsine inimene, et sa naudid minu pakkumisi. See ütles, ma teile teatada, et ma annan laene alates 1000 kuni 2.500.000euro, seega palun öelge mulle, kui palju sa tahad laenata ja mitu aastat sa tahad teha laenu. südamlikult E-post: lan.leankredit001@gmail.com
|
redit
|
|
redit
|
|