Alkeemik
16.12 2011, kell 22:16
|
No näed sa, täiesti intuitiivselt siis olen kasvatanud/kasvatan tütre juukseid aina pikemaks ja pikemaks. Kui ta oli 7-kuune, ajasin tal juuksed siiliks kuna need olid nii ebaühtlaselt ära nühitud-kulutatud ning peale seda olen lõiganud juuste osti aastas ca 2 korda (1.5-2cm)- lihtsalt, et "värskendada" neid. Praegu on ta 5-aastane ja juba aastaid on tal olnud juuksed rühmakaaslaste juustega võrreldes pikimad. Kõik imetlevad ja kiidavad  Ja MIKS ma kasvatan tal neid- JAH, ma usun, et "juustes peitub tarkus!" ja, et juuksed ON naise ehe! Ühteaegu kasvatan ka oma juukseid. Olen neid mitu korda lühikeseks lõiganud kuid seekord ma TAHAN nad lõpuks ometi pikaks kasvatada! Poolde selga või enamgi.
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 11:08
|
Minul ei sõltu küll info vastuvõtmine ja ühenduse saamine juuste pikkusest. Kui ise oled avatud ja kanalid puhtad, saab infot kõikjalt kätte.
Mina lõikasin oma pikad juuksed maha , kuid vaimne areng pole pidurdunud , pigem vastupidi, sain vanast energiasalvestistest lahti.
Igaüks peab ise tunnetama, mis tema jaoks õige.
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 14:44
|
Pikad juuksed väsitavad. Olen 3x elus vöökohani ulatuvad juuksed maha lõiganud, kohe tekivad uued ideed ja värskusepuhang. Tajun, et juuksed koguvad endasse vaimset pahna, mälestusi ja puhtfüüsiliselt on ka kergem kui seda pahmakat aeg-ajalt kärpida. Intuitsioon on mul parem siis, kui pikad juuksed ei koorma. Teiste imetlust ja kiitust pean triviaalseks, võiks omaenda juukseid kasvatada, mitte end laste kaudu välja elada. Minu esivanem tahtis geograafiks saada, tal polnud see võimalik, aga ta reisis kus sai ja lohistas mind ka kaasa.Kahtlemata on see avardanud minu maailmapilti, aga rõõmsast lapsepõlvest pole juttugi. Teisest küljest, vähemalt ei sunnitud mind teiste imetluse pärast juukseid kasvatama 
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 17:16
|
Paluksin viiteid antud teaduslikule uurimustele. Umbluu on see kokku niiehknaa, kuid põnev oleks seda ka "originaalis" lugeda 
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 20:04
|
Kylaline, kes sa 14:44 postitasid. Kurb kui sa näed minu mõtte taga eputamist. Ei ela ma ka välja lapse peal - tal on uskumatult vabad valikud! Ja kui ta üks päev ütleb mulle, et ta ei taha nii pikki juukseid no siis mis teha - ega ma vastu tema tahtmist neid kasvata. Ta ise on väga vaimustuses oma pikkadest juustest ja räägib aina kuidas soovib omale põlvedeni juukseid -tahab, siis saagu! Loodame, et kasvavad nii hästi. Põhjused, mille pärast mina eelistan pikki juukseid ütlesin ma - naise ehe ja tarkus - loe mu eelnevat postitust (16:12 kl22:16). Ära ole eelarvamustega.
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 20:40
|
Kulla inimene, juustes ei peitu tarkus. Mulle meeldivad ka pikad juuksed - nii naiste kui ka meeste ehe - aga lühikeste juustega olen sama tark ja sama ilus kui pikkadega. Tarkus on ikka pea sees, mitte ei tilpne patsis. Ma tahaks ka näha teaduslikku uurimust sel teemal. Esoteerika on tore, aga mitte teadus. Kui ma siia, alkeemia.ee, lehele sattusin, lootsin leida rohkem seost loodusteatustega, aga siin viidatakse umbmääraselt "teaduslikele uurimustele" ja "ameerika teadlastele": mõlemad on piisavalt kaugel nii, et tõestusohtu karta pole.
Tõesti, mulle meeldib see lause: "USUN, et juustes peitub tarkus"  Kõlab nagu credo. Mu sõber teatas ka tõsimeeli, et tema "usub teadusesse." Hr. Ringvee mainis kunagi ühes loengus, et religioon pole ilmast kuskile kadunud, see on lihtsalt võtnud uued vormid.
Niisiis head uskumist & häppi x-mas! 
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 22:02
|
Olgu see uskumine uskumiseks, eks me igaüks usu erinevaid asju - kellegi jaoks totraid. Aga tahtsin öelda viimasega seda, et ma ei soovi püüda teiste tähelepanu ning ei tee seda enda täitumata unistuste väljaelamiseks. Et miks mind siis häirib see, et nii öeldi? Ma ei tea - ehk mingi kompleks! Aga, sellele õpetuseks, kes eputiseks (teiste sõnadega) mind pidas- püüa näha asju eelarvamusteta! Eriti kui eelnevalt on SELGELT öeldud tagamaad.
|
Alkeemik
17.12 2011, kell 22:13
|
Häid pühi! 
|
Alkeemik
18.12 2011, kell 02:23
|
Mis pühi?
|
Alkeemik
18.12 2011, kell 03:33
|
kahju et paar päeva tagasi sai just juuksuris käidud 
|
Alkeemik
18.12 2011, kell 12:03
|
Miks siis vanematel naistel juuksed hõredamaks lähevad ja katkevad kergemini? Kas loodus arvab, et intuitsioone ja tundeid ei ole enam tarvis? Või on hõbeantennid paremad ja teevad oma töö ka lühikestena?
|
Alkeemik
18.12 2011, kell 13:58
|
Olin ka mõned kuud juuksuris käimata ja vaimsed võimed olid selgelt paremad, kui nüüd pärast juukselõikust. Juuksurisse läksin ka intuitiivselt - ei teadnud, et see võiks mind aidata.
Kuna ma ei ole veel täiuslik, siis vaevasid mind pikemate juustega peavalud. Hea on intuitiivne olla, kuid kui ei ole INIMESENA veel piisavalt arenenud, tekitavad lisateadmised-tunnetused kannatusi-valusid. Tuleb endale rohkem andestada ja õppida oma vigadest. Inimene, kes ei ole endas vaimsust arendanud, ei peagi aru saama mingi kehaosa vajalikkusest-valust-mõttest. Ta ei tunneta nagunii mingit erinevust enne kui vaimseks saab.
Kui inimesel kaovad juuksed või on eriti hõredalt on sellel ka põhjus - see võib kaitsta teda suuremate probleemide eest, millega ta ei taha-soovi "rinda pista". Ka noored võivad kiiresti kõigist juustest ilma jääda - kuna hirm on tugevam kui meie keha. Väliselt tekitab selle mingi haigus. Vaid vaimselt teadlikult saab hirmu ületada - teadmised endast ja oma tegelikust olemusest. Me ei piirdu kehaga - see on vaid väike osa meist.
Meil igal ühel on hirmud ja kui need kasvavad väga suureks võivad need ohustada meie elu. Hetkel veel paljud vanemad inimesed on kogunud oma elu jooksul palju "tuhka" oma pea peale ja see paistabki nii "piltlikult" välja.
|
Alkeemik
18.12 2011, kell 20:35
|
|
Alkeemik
19.12 2011, kell 21:53
|
Igal ühel on oma vaba valik, mida uskuda ja mida mitte, peaasi et ise rahul ja õnnelik. Mõni usub jumalasse mõni teadust, tegelikult on mõlemad seltkonnad ühesugused. Teaduse taga on inimesed, kelle teadmiste varamu on ka piiratud ja mingitest taustasündmustest, mis elus toimunud, juhitud. Nii et ega seda teadust, mille kinnitust siin nõutakse ei saa pidada täpsemaks või õigemaks, kui ükskõik millist teist uskumust.
|
Alkeemik
21.12 2011, kell 02:37
|
Hmm.. Kuida siis seletada Idamaiste vaimuliidrite nudisid päid?
|
Alkeemik
22.12 2011, kell 07:20
|
Panen oma loo kirja . See oli nii paarkümmend aastat tagasi. Meile tulid külla mehe kursakaaslane koos oma uue elukaaslasega. Naine ei olnud eestlanna ,kuid rääkis eesti keelt päris korralikult.Tema rahvust ma päris täpselt ei teagi ,kuid tegu oli vististi poola päritolu inimesega.Ma polnud varem teda kohanud. Ma olin küpsetanud külakostiks pohla muretaigna koogi.Ta vaatas kooki ja ütles ,et maitseb seda ,sest see on positiivse energiaga.Jäin ta juttu kuulama ja veel nii mõnegi laualolnud toiduaine kohta tegi ta oma valiku . Mis negatiivsust andis seda ei puudutatud. Kohvi ta ei joonud ja küsis kas ma võiksin teha talle seda omakuivatatud vaarika ja piparmündi teed . Olin jahmunud. Ma polnud sellest rääkinud ei talle ega abikaasa sõbrale. Kust ta teadis ,et köögi kapis olid tõesti need olemas.Ka köögis polnud ta käinud.Minu kogelemise peale mainis ta ,et on pisut selgeltnägemise võimetega.Kui tee joodud ja jutt jooksis ütles ta järsku kui tütre toa uksevahel käis ,viimast polnud kodus, teil hakkab perre beebi sündima selles toas polnud ainsatki asja ega märki sellest.Teil on beebiaura toas.Olin juba üpris kohmetu, selle peale see oli tõsi .Tütar pidi sünnitama paari kuu pärast.Oli veel asju mida ta mainis ennustas. Need osutusid tõeks ja need asjad teod ka toimusid.Kui tütrepoeg sündis olid tal kulmudeni ulatuvad tumedad juuksed.Jälle tuli meile külla toosama noor naine. Ta vaatas poissi ja ütles ärge tema juukseid lõgake enne aastaseks saamist mitte need on kui antennid ,mis kosmosest ammutavad energiat ja tarkust.Poisil oli sünnijärgselt probleem neerudega. Ta lohutas ja ütles see on nüüd möödas.Ärgu me muretsegu.Ma olin keeletu. Me polnud temaga lapse probleemist rääkinud.Muidugi ei julenud me neid juukseid lõigata. Kui poiss oli 4kl otsustas ,et temast saab pikajuukseline. Praegu suurel mehel juuksed poolde selga. Ta on üpris tark ja targa tegutsemisega poiss. Jää või uskuma.
|
Alkeemik
10.02 2012, kell 15:44
|
17.12 2011, kell 17:16 Kylaline kirjutas: Paluksin viiteid antud teaduslikule uurimustele. Umbluu on see kokku niiehknaa, kuid põnev oleks seda ka "originaalis" lugeda  Kirjas on see raamatus "Paraspioonid" on piisavalt teadulikul alusel, soovitan lugeda mõttega. ..keegi ei sunni sind uskuma lihtsalt mööda et selles võib olla oma mõte sees. http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/paraspioonid/52880
|
Alkeemik
1.03 2012, kell 13:58
|
Heh, mina kui kiilakas peaks olema seega lootusetus seisundis oma intuitsiooni kasutamise kohapealt. Kummatigi läheb see aina paremaks... Teadust teinud inimesena tahaks küsida, miks ei võrreldud katses mõnda looduse poolt kiilaks jäänut? Küllap indiaanlaste hulgas neid palju pole. Kuid käsitletud pole ka fakti, et indiaanalste USKUMUSE kohaselt asub nende vägi juustes. Teadupärast on ükskõik, kas sa USUD, et suudad või MITTE, igal juhul on sul õigus. Indiaanlaste usk aga lõigati maha. See, et surnud valguahelates, mis juuksed on, asuksid närvipikendused, on muidugi jura. Aurasarnane kiirgus on olemas aga enamus objektidel.
|
Alkeemik
21.03 2012, kell 23:21
|
Huvitav küll-maailmas aetakse miljonite noorsõdurite pead nudiks ja ometi saavad neist tublid ja hea väljaõppega sõjaväelased! Mittemilitaarse näitena tooks siis Budha mungad, kes teatavasti väga intelligentsed, kuid täitsa kiilad 
|
Alkeemik
4.04 2012, kell 19:53
|
See jut või lugu ei üllatanud mind eriti
|
Alkeemik
4.04 2012, kell 19:56
|
Ma olen ka ise käinud Ameerikas indiaanlaseid vaatamas. Käisin ühe hõimu juures midagi ja ööbisime hütis.
Mind see lugu üllatas ainult mõndades kohtades.
<3  :|]  :P
|
Alkeemik
4.04 2012, kell 19:57
|
<3 :P :|]
|
Alkeemik
4.04 2012, kell 19:57
|
KURAT KÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|
Alkeemik
26.07 2012, kell 02:27
|
Huvitav miks siis mungad alati oma pead paljaks pügavad. Sellel peab ju mingi põhjus olema. Mina arvan, et võib-olla on sellel ka rassiline vahe? Ma ainult oletan.
|
Alkeemik
10.09 2012, kell 12:35
|
Buddha mungad usuvad, et juustesse me kogume karmat, et olla nagu puhtad lehed, ajavad nad kehakarvad maha.
|