Alkeemik
12.10 2012, kell 09:09
|
Pole küll koomas viibinud, kuid võin seda juttu kinnitada.
Sisuliselt on Kõiksus (või ka Universum) kogum, mis pidevalt ja alati energiast pulbitseb, ka meie hing on nagu energiapall, mis pidevalt ringi liigub, enamasti on ta meie kehas, kuid sügava une ajal tihti kehast väljas.
Mõelge kasvõi selle peale, kuivõrd väikesed on meie kehad, aga kui suur on mõistus!
Samas on see ka üsna loogiline järg sellele, et kunagi areneb ju Universumis liik, kes sellest kõigest ka aru saab, sest jagame ju ühte ja sama aegruumi!
|
Alkeemik
13.10 2012, kell 16:49
|
Kui bakter juba ajurakke nosib, võib paljugi näha, pigem oleks tore kuulda nende seisukohti, kelle ajuga funktsioneerib normaalselt. Mu vanaema nägi toas surnud vanaisa kes oli põlvepikkune ja elas elutoa põrandal telgis, kuidas seletada seda härjapõlvlaste maailma?
|
Alkeemik
10.02 2013, kell 11:25
|
|
Alkeemik
5.04 2013, kell 10:29
|
Dr Alexander on sellest ka raamatu kirjutanud - "Proof of Heaven".
|
Alkeemik
18.06 2013, kell 15:48
|
Ma ei leia kuskilt seda raamatut. Leht, kust I osa alla laadisin on internetiavarustest kadunud. Alkeemik, oskad online lugemise saiti soovitada või ükskõik kes teine äkki aitaks selle maagilise raamatu üles leida. Tallinna raamatukogudes ka ei ole..
|
Alkeemik
24.04 2014, kell 20:39
|
See ei ole tõend. See on ühe inimese kogemus, kes elab, kes on hallutsinatsioonile sama vastvõtlik kui iga teine. Neuroteadlased on seda fenomeni(NDE) ennegi uurinud ja teavad sellest juba natukene, et kui inimese aju ei saa piisavalt verd, käivitub "viimane faas", mis toob endaga kaasa hallutsinatsioonid, tihti inimesed näevad just end kehadest lahkumas(selle põhjus on solipsism ja eluaegne doktriin vaimust). Ta ei ole esimene, kes nii tõsisest seisundist välja tuleb, enamik muidugi ei väida nii võimsaid väiteid, kui on mõned kes seda teevad ja pea alati nad kirjutavad raamatu peale seda. Mõelge nüüd 2 sekundit, kas ei ole võimalik, et Dr Alexander tahab selle raamatuga lihtsalt raha teenida? Neid raamatuid annab ka võrrelda, kas kõik ikka kattub. Ma muidugi jätan 1% selleks, et nii tõesti võis olla aga kahjuks ei saa mina ega ka keegi teine kunagi teada, kas tegu oli järjekordse luuluga või mitte.
|