Alkeemik
5.02 2012, kell 14:31
|
Ühesõnaga, kui tahta elada mitte EMV väljades, tuleb meil minna tagasi kiviaega või siis metsa elama.
|
Alkeemik
28.01 2014, kell 00:15
|
Mis mõte sel artiklil on? Kõigepealt öelge, kui tugev EMV kui pika aja jooksul on inimesele kahjulik? Näiteks 200uT 1 tunni jooksul? 1000 ühikut 1 tunni jooksul?
|
Dora
11.11 2020, kell 08:57
|
Olen vandeadvokaat Elisabeth Dora, elan ja töötan Dresdenis, pärast abikaasa surma 13 aastat tagasi ei otsusta ma enam kunagi suhetesse astuda, just hiljuti leidsin Dresdeni arsti, kes ka kaotas on naine, kohtun temaga ühel kohtingulehel nimega Match, pärast mõningat vestlust otsustame kohtuda üksteisega, kellega kohtume ja ta meeldib mulle, samuti meeldib ta mulle, enne kui me teame, et me üksteist nii väga armastame elu oli hea ja täiuslik, pärast seda, kui mõnikord oli meil kokkulepetest valesti aru saadud, ja ta lahkus, mõne päeva pärast helistasin talle, ja ta ei tulnud järele. Läksin tema töökohta, ta ei rääkinud minuga, nii et me läksime lahku, ma armastan teda nii palju ja ma tean, et see oli minu süü, et me lahku läksime, kuu aega hiljem lugesin artiklit selle kohta, kuidas dr Lomi, kuidas ta aitab naisel oma meest tagasi saada, kogusin kiiresti tema numbri ja helistasin talle, pärast mõnda vestlust ta ütles mulle, et ta saab mind aidata, et mu väljavalitu tuleb minu juurde tagasi, nii et kui ma sain loitsu materiaalse vajaduse, tegi ta t ta palvetas ja mu väljavalitu, kes pole mulle umbes kuu aega helistanud, helistas mulle ja hakkas mind paluma ja ütles, et soovib, et me saaksime jälle koos olla, ja me oleme nüüd mõlemad jälle koos, kõik tänu dr Lomile on suurepärane abi temaga ühenduse võtmisel e-post; lomiultimatetemple@gmail.com või WhatsAppi kaudu; +2349034287285 abi saamiseks teeb ta teile parima.
|
Velton
23.01 2023, kell 10:23
|
(Whatsapp: +357-961-68055) Hankige pass, ID-kaardid, juhiload ja muud dokumendid.
Pakume ehtsaid ja ehtsaid passe, juhilube, isikutunnistusi, TOEFL-i, IELTS-i, sünnitunnistusi järgmistele riikidele: Austraalia, Belgia, Brasiilia, Soome, Prantsusmaa, Suurbritannia, Iirimaa, Itaalia, Holland, Norra, Austria, Rootsi, Šveits , Hispaania, Suurbritannia, USA jt. Garanteerime teile 100% ehtsad dokumendid, mida saate kasutada mis tahes probleemi korral. meil on rahulolevaid kliente üle kogu maailma.
Võtke ühendust e-postiga: info@patenteitalianaonline.com
Whatsapp: +357-961-68055
privaatne e-post: diplomaticdocsassistance@yahoo.co.uk
https://patenteitalianaonline.com/
Osta Itaalia pass Internetist
Ostke Internetist Itaalia ID-kaarte
Ostke Internetist Itaalia juhiluba
Osta Itaalia kollast lehte Internetist
Osta Saksa passe Internetist
Osta Saksa ID-kaart Internetist
Osta Saksa juhiluba Internetist
Mis tahes passi saamiseks võtke meiega ühendust