Alkeemik
2.01 2012, kell 18:25
|
|
Alkeemik
2.01 2012, kell 23:31
|
õäk kui t'htis jutt
|
Alkeemik
3.01 2012, kell 18:50
|
|
Alkeemik
3.01 2012, kell 19:59
|
|
Alkeemik
12.01 2012, kell 11:11
|
Kas Eesti toidupoodides on üldse saada Alaska lõhet?
Minule tundub, et meil müüakse ainult Norra kasvandustest pärit punast kala. Nii palju, kui olen vaadanud on kirjad: Norra kala, Atlandi kala või kolmanda variandina puudub igasugune teave kala päritolu kohta.
|
Alkeemik
17.01 2012, kell 14:30
|
Lapsed söövad palju mikrouuni-popkorne. Teine lahendus oleks ju vist see, et valad terad originaalpakendist välja ja kuumutad mingis paberkotis? Kuna kahjulikud ained on koti sisepinnal. pliidi peal popkornide tegemine ei taha hästi õnnestuda, väga palju teri jäävad katki prõksatamata.
|
Alkeemik
31.01 2012, kell 11:15
|
Mis imelik artikkel! Kuna on varem eestlane söönud popkorni  Meie peres peaaegu ei teatagi, misasi see on. Mina ostan poest kartuleid ja lähevad küll mõne ajaga köögis seistes kasvama. Ja miks süüa purgitomateid, kui saab süüa tooreid tomateid  Eestlastel õnneks vis on enamusel võimalik vähemalt sügisesel perioodil süüa kõige tavalisemaid eesti õunu... vaid talvel tuleb valida... Ja ehk meie lehmi ei söödeta maisiga  Piima osas pole ju valikut, kui tuttavat lehma pole, siis tuleb osta poest. Ja kas mu tuttav lehmapidaja annab oma lehmale seda kasvuhormooni... tuleb küsida! (aga arvan, et mitte... puhas eesti värk!)
|
Alkeemik
2.02 2012, kell 09:38
|
Pliidil poppkorne tehes võiks olla paksema põhjaga, normaalse kõrgusega pott (et need paisudes ikka kaane alla ära mahuks) ja mitte kõige tugevam kuumus (alguses poti kuumutases võib max olla, kuid siis tuleks alla keerata). Natuke õli põhja, potipõhi ühekordselt maisiga kaetud, nii jäävad lõpuks suht vähesed teradeks. Üleliia palju ei tohi maisi seal olla, siis ei kuumene nad ühtlaselt ära ja valmis popkorn hakkab juba põhjas kõrbema, kui üleliigsed terad alles kuumaks lähevad. Mina nii ainult teengi ja kadu on väga väike. Micro popkorni pakis ongi tõenäoliselt just seal kotis oleva plaat oluline element.
|
Alkeemik
7.05 2012, kell 18:39
|
Kui kodus väga tihti popcorni süüakse, siis on ehk mõistlikum osta popcornimasin. Tegemist on sellise õhupuhuri sarnase seadeldisega, mis maisiteradest vaid kuuma õhu abil popcorni teeb. Täiesti rasvavaba värk  ) Olen sellist seadeldist Eestis kasutanud kunagi kui oli vaja mingil üritusel massidele popcorni teha. Kahjuks polnud enda oma ja ei tea seetõttu, kust sellist asja muretseda võiks. Mäletamist mööda ei olnud tegemist aga sugugi kalli aparaadiga.
|
Alkeemik
5.06 2012, kell 16:59
|
eestlased võivad ka mõnelt tuttavalt tasuta õunu saada või ise kasvatada, popcorni tegemisel ei ole rasva palju vaja, kui plõksuma hakkab, siis raputada potti (mis tagab, et samad terad ei jää põhja), ei pea isegi pliidile tagasi panema
|
Alkeemik
2.07 2012, kell 22:09
|
ajupesu
|
Alkeemik
18.09 2012, kell 11:40
|
Isegi kui usun, et osa nendest faktidest vastab tõele, siis oleme juba oma organismid sellise toiduga ära rikkunud ja harjutanud, et tagasi kõike pöörata pole võimalik, et tervem olla. Muuta saab muidugi midagi alati.
aga kui oleksime nii terved ja teadlikud, kes siis ravimeid ostaks....
|
Alkeemik
18.09 2012, kell 13:26
|
Ja ilmselt see endokrinoloog sööb mikrolaineahjus tehtud popkorni, liha, tavakartulit ja loputab selle piimaga alla. Elu on selline. Ma näiteks ei joo tehishormoonidega töödeldud piima. Ma olen sama tubli nagu too vähiteadlane. Jeee!
|
Alkeemik
18.09 2012, kell 15:55
|
Täiesti õige! Olen neid asju juba ammu jälginud ja tean, et mis siin kirjutatakse on õige.
|
Alkeemik
21.09 2012, kell 21:36
|
ok
|
Alkeemik
4.11 2012, kell 23:42
|
Heia, aitäh tõlke eest.
Hetkel ei paista allika link toimivat... Võibolla on viga nende serveris?
head
|
Alkeemik
21.11 2012, kell 22:31
|
Prismast ostetud kartulitest olen küll saaki saanud kui seemnekartulit pole käepärast..meil pole see asi vast nii hull
|
Alkeemik
23.11 2012, kell 14:04
|
Vbl lõpetaks selle harimatuse levitamise ja kasutaks järjekindlalt eestikeelset sõna "mahe"? Kõik toit on orgaaniline! Võib saab keegi näidata meie poes, turul anorgaanilist päritolu toitu!
|
Alkeemik
13.02 2013, kell 08:51
|
Popcorni ei tasu üldse süüa, sest gmo-vaba maisi põhimõtteliselt ei olegi. Mais on ülimalt saastunud toiduaine.
|
Alkeemik
8.01 2014, kell 21:47
|
Väga vale artikkel avaldamaks muutmata kujul siin. Nimelt Euroopa Liidus ei ole lubatud piima tehishormoonidega töödelda, samuti ei kasutata loomadel kasvuhormoone ega maisisööta, nagu USAs. Samti tehakse supermarketites õunte pistelist kontriolli ja sealjuures Eesti päritolu õuntel pole avastatud taimekaitsejääke, samuti on päris tublid olnud Poola õunad. Milleks paanika külvamine, kui paljud inimesed ei tea ega peagi teadma, mis erinevused on USA ja Euroopa toidutootmisel. Sel juhul tasuks lisada selgitused. 
|
Alkeemik
4.06 2014, kell 13:29
|
erinevalt eelnevatest tean, et HACCP eksisteerib valdavalt paberil. V2ldin suurtootmise saadusi nii palju kui v6imalik.
|
Alkeemik
26.11 2017, kell 22:46
|
Tere
Mul õnnestus krediidiga vahel eriti kell Madame Marie Hoebanx, on hea ka hüvitamise meetod. See on tõesti tõsine on 02%. Hoiduge tulevad Aafrikast, sest seal on tõepoolest erasektori laenuandjatele siin Prantsusmaal kui muidu peate laenuandjad krediidi, võtta ühendust tema siin on tema e-posti aadress: hoebanxmarie@gmail.com
|
Alkeemik
9.06 2022, kell 14:43
|
I suffered from what they called peripheral artery disease (PAD). I have been suffering for years, Me and my wife searched for a medical cure, and then we came across a testimony of a man who suffered the same and was cured by Dr Chief Lucky. So my wife and I contacted Dr Chief Lucky via an email and thank God he replied. I explained what was wrong and he sent me herbal medicines that helped heal me completely. I am happy to say that herbal medicine is the ultimate and Dr Chief Lucky I am grateful. You can contact him on his email: chiefdrlucky@gmail.com or whatsapp: +2348132777335, Facebook page: http://facebook.com/chiefdrlucky or website: https://chiefdrlucky.com/. Dr Chief Lucky said that he also specializes in the following diseases: LUPUS, ALS, CANCER, HPV, HERPES, DIABETES, COPD, HEPATITIS B, HIV AIDS, And more.
|