Alkeemik
12.12 2020, kell 17:30
|
KAS VAJAD laenu Kas oled äri mees või naine? Kas vajate raha oma ettevõtte loomiseks? Kas vajate võla tasumiseks, arvete tasumiseks või huvitava äri alustamiseks laenu? Kas vajate oma projekti finantseerimiseks vahendeid? Ainult Whatapps Tekst +27814745577 E-post: (karlwalter685@gmail.com) Pakume üksikisikutele, ettevõtetele, maakleritele ja kollektiivsetele asutustele mis tahes summas ja igas maailmas tagatud krediiditeenuseid meie suurepärase 2% intressimääraga. Lisateabe ja rakenduste saamiseks saatke vastused ainult järgmisele rakenduse Whatapps tekstile +27814745577 või e-posti aadressile: karlwalter685@gmail.com
|
Alkeemik
16.12 2020, kell 01:26
|
Hello We are professional traders, earning on forex and binary for investors weekly, will love to tell you all more about our investment platform where you can invest funds as little as $200 and start earning $2500 weekly, alot of people has benefited from this investment offer before and during this convid-19 virus, if you passing through financial difficulties due to this coronavirus and you need help paying bills simply choose a suitable investment plan for yourself and start making profit weekly
$500 to earn $5,000 in 7 days $1000 to earn $10000 in 7 days $5000 to earn $50000 in 7 days
To Start your investment now contact Via whatsapp: (+12166263236) email: carlose78910@gmail.com Via whatsapp: (+12166263236) I advice you shouldn't hesitate. He's great.
|
Alkeemik
29.12 2020, kell 13:43
|
Szüksége van sürgos pénzre? Mi segíthetünk neked. Ön jelenleg pénzügyi nehézségekben vagy adósságban van? Ily módon lehetoséget adunk új megoldások bemutatására. Ne várjon tovább, adja meg a kölcsön összegét, amelyet fel szeretne venni, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot az összes lehetoséggel. lépjen velünk kapcsolatba még ma: E-mail:
|
Alkeemik
29.12 2020, kell 13:45
|
Üzleti hitelt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autókölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen hitel, kockázati tokehitel 2% -os kamatlábbal, az érdeklodo pályázóknak e-mailben kell felvenni velünk a kapcsolatot: sandorbanyai830@gmail.com
|
Alkeemik
30.12 2020, kell 00:12
|
I want to let the world know about Doctor AKHERE the Great spell caster that brought back my husband to me when i thought all hope was lost. Doctor AKHERE used his powerful spell to put a smile on my face by bringing back my man with his spell, at first i thought i was dreaming when my husband came back to me on his knees begging me to forgive him and accept him back and even since then he loves me more than i ever expected so i made a vow to my self the i will let the World know about Doctor AKHERE because he is a God on earth. Do you have problems in your relationship ? have your partner broke up with you and you still love and want him back ? Do you have problem with your finance ? or do you need help of any kind then contact Doctor AKHERE today for i give you 100% guarantee that he will help you just as he helped me. Doctor AKHERE email is: AKHERETEMPLE@gmail.com or call/whatsapp:+2349057261346
|
Alkeemik
8.02 2021, kell 09:00
|
Dear Sir/Madam,
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more.
Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: +917428831341 (Call/Whats app) Mr. Mike Morgan
|
Alkeemik
4.03 2021, kell 23:35
|
Tere,
Kas vajate kiiret laenu? olen erainvestor, annan laenu huvitatud üksikisikutele ja ettevõttele, kes heas usus laenu otsivad. Kas vajate tõsiselt kiiret laenu? siis oled õiges kohas. Anname välja ärilaenu, isikliku laenu, mille minimaalne summa on 1 000,00 eurot ja maksimaalselt 40 000 000 eurot, võtke meiega ühendust oma laenutaotluse saamiseks 2% madala intressimääraga, et rahuldada teie nõudmist ja leppida kokku finantsprobleemides. meile täna e-posti teel: jeromeburchael91@gmail.com
Täitke see teave allpool
Täisnimed:
Riik:
Telefoninumber:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Kuu sissetulek:
Kodu aadress:
Täname, kui ootame teie vastust
Võtke ühendust ka whatsappi kaudu: +12149748303
Lugupidamisega,
Laenu- / finantspakkujad.
Jerome Burchael
|
Loanoffer
13.03 2021, kell 22:52
|
International Loans Personal Loans?
Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
with no collateral required
low interest rate as low as 2%
email: abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim
|
Alkeemik
18.05 2021, kell 14:47
|
Magánhitel-kölcsönadó és befektető vagyok, szükséged van-e legális, tisztességes, jó hírű és gyors hitelre? 100% -os hitelgaranciával tudok segíteni, üzleti és egyéni hiteleket kínálok, mi is finanszírozunk mindenféle projektet. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk: sandorbanyai830@gmail.com
|
Alkeemik
8.08 2021, kell 12:36
|
Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.
Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447903159998 ja saate kohe vastuse.
Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.
Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma; * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool. * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata. * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist. * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%. * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat. * Lihtne veebipõhine rakendus. * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus. * Varjatud tasusid pole
Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.
Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998
Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi osapoolte hüvanguks.
|
Alkeemik
26.08 2021, kell 23:14
|
Tere kõigile, olen kaotanud raha nii paljudele ettevõtetele, kes on väitnud end olevat tõelised laenuandjad, kuid kõik minu jõupingutused on olnud asjatud, olen kaotanud üle 3500 euro võltslaenuandjatele, kellele väidetakse end olevat need, kes nad pole. Kuni mu sõber ei tutvustanud mulle õiget laenuandjat, kellega ma ühendust võtsin ja sain neilt edukalt laenu vaid 48 tunni jooksul, soovitaksin kõigil, kes otsivad laenu, kartmata nendega ühendust võtta e -posti teel: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014
|
Alkeemik
27.09 2021, kell 14:54
|
Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.
Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.
Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.
Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma; * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool. * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata. * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist. * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%. * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas kestusega 1-30 aastat. * Lihtne veebipõhine rakendus. * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus. * Varjatud tasusid pole
Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes
Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998
Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.
|
Kay
2.11 2021, kell 14:55
|
Tere päevast, ma olen nüüd üliõnnelik, sest sain just kätte oma 69 000 € laenu sellelt healt ettevõttelt - LAPO. Kui vajate kiirlaenu, võtke nendega ühendust. Võtke nendega kohe ühendust selle meili teel: ( lapofunding960@gmail.com ) või WhatsAppiga: +447883183014
|
Alkeemik
7.01 2022, kell 21:35
|
Suur aitäh tahaks öelda LAPO MICRO FINANCE’ile, kes andis mulle laenu haige lapse ravimiseks. Mul on nii hea meel, et kohtusin täna LAPO-ga. Kui vajate kiiret laenu, võtke nendega e-posti teel ühendust: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014
|
Alkeemik
9.01 2022, kell 13:24
|
DR. OGAGA IS THE BEST SPELL CASTER ONLINE WHO RESTORED MY BROKEN RELATIONSHIP AND I HIGHLY RECOMMENDS DR. OGAGA ANYONE IN NEED OF HELP! WHATSAPP +2347059387282 My husband left me for another woman 12 months ago and ever since then my life have been filled with pains sorrow and heart break because he was my first love whom I have spent my entire life with. A friend of mine told me he saw some testimonies of a spell caster called Dr Ogaga that he can bring back lover within some few days, i laugh it out and said i am not interested but because of the love my friend had for me, she consulted the great spell caster on my behalf and to my greatest surprise after 2 days my husband called me for the very first time after 12 months that he is missing me and that he is so sorry for every thing he made me went through. back to me and now we are happy together. I still can't believe it, because it highly unbelievable. Thank you Dr Ogaga for bringing back my lover and also to my lovely friend who interceded on my behalf, for any one who might need the help of this great spell caster here is the email address drogagalovespell@gmail.com OR drogagalovespell@yahoo.com WhatsApp: +2347059387282 Facebook Page: https://www.facebook.com/drogagalovespell
|
Alkeemik
17.01 2022, kell 21:28
|
My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally. What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) International Criminal Court (ICC) Below is what my Sender can offer. 1, MT103 gpi automatic 2, MT103 wire transfer 3, MT103 TT 4, MT103/202 manual download 5, SBLC lease and Purchase
All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal kindly send me a message via email and WhatsApp.
Email: mohammedahsan877@gmail.com
WhatsApp- +19893413179
|
Alkeemik
19.01 2022, kell 10:53
|
Trebate li platiti svoje račune ili trebate investicijski zajam? Mi u RONALDGEORGE INVESTMENT dajemo zajmove u rasponu od stambenih kredita, auto zajmova za automobile, bankovnog jamstva i SBLC-a pojedincima i tvrtkama diljem svijeta Hipotekarni zajmovi Poslovni zajmovi Međunarodni zajmovi Osobni zajmovi. dajemo kredite uz kamatu od 2%. Zajam je otvoren za sve bez obzira na nacionalnost. Možete me kontaktirati putem moje e-mail adrese za taj specijal zajam koji će vam pomoći da počnete financijski i pomoći vam da se izvučete iz financijske nevolje. Naše minimalno financiranje: 1 milijun USD, a naše maksimalno financiranje je: 5 milijardi USD. Također plaćamo 1% provizije brokerima koji uvode projekt vlasnici za financije ili druge prilike. Puno ime: ................ Nacionalnost: ................... Iznos: ..................... Broj telefona: ........ Trajanje kredita: ......... SPOL: ...................... kontaktirajte nas putem e-pošte...ronaldgeorgeinvestment@gmail.com ili WhatsApp putem....+447537131108 S poštovanjem, Ronald George.
|
Alkeemik
26.02 2022, kell 17:30
|
I am happy today, thanks Lapo Micro Finance for giving me a loan. I was deceived several times trying to get a loan until I came across Lapo Micro Finance who provided me with a loan worth $ 23,000 to care for my sick child. If you need a real lender today contact Lapo .Contact email: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447883183014
|
Alkeemik
9.06 2022, kell 15:02
|
I suffered from what they called peripheral artery disease (PAD). I have been suffering for years, Me and my wife searched for a medical cure, and then we came across a testimony of a man who suffered the same and was cured by Dr Chief Lucky. So my wife and I contacted Dr Chief Lucky via an email and thank God he replied. I explained what was wrong and he sent me herbal medicines that helped heal me completely. I am happy to say that herbal medicine is the ultimate and Dr Chief Lucky I am grateful. You can contact him on his email: chiefdrlucky@gmail.com or whatsapp: +2348132777335, Facebook page: http://facebook.com/chiefdrlucky or website: https://chiefdrlucky.com/. Dr Chief Lucky said that he also specializes in the following diseases: LUPUS, ALS, CANCER, HPV, HERPES, DIABETES, COPD, HEPATITIS B, HIV AIDS, And more.
|